top of page
Zoeken
  • Feitenfabriek

EP bijna online! Maar eerst een vraagje..

Ik zoek jullie hulp.. Zeer binnenkort wil ik graag mijn eerste EP met 5 nummers met jullie gaan delen. De digitale distributie staat klaar. Maar nou komt het.. Natuurlijk wil ik met deze muziek zoveel mogelijk mensen bereiken. Ik merk alleen dat ik best wel een beetje als een kluizenaar geleefd heb en mijn netwerk is een beetje roestig geworden.. Ik ben totaal niet meer op de hoogte van hoe muziekmakend nederland zichzelf en haar publiek informeert. welke muziekblogs lezen mensen, waar moet ik mijn muziek heen sturen voor recensies, zijn er toffe muziekpodcasts, wie schrijft er voor toffe kranten? Lezen mensen dit uberhaubt nog? En natuurlijk last but not least.. Hoe kom ik op die koffietenten-playlists zodat ik van mijn spotify money mijn studieschuld kan afbetalen... Hoe informeren jullie jezelf? Deel uw wijsheid en netwerk met mij, mijn dank is groot! 😽🙏


Ps. Dit is het prachtige artwork voor mijn EP! Gemaakt door Someone

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page