top of page
Zoeken
  • Feitenfabriek

Over Bomen enzo

Bijgewerkt op: 14 mei 2021

Yes! Het is de hoogste tijd om nieuwe muziek met jullie te delen. Ik heb in augustus een aantal nieuwe liedjes opgenomen in de studio en nu deel ik 'Bomen' als mijn nieuwe single met jullie.

Ik zie Bomen als een constructief kritische pop-track. Als je naar de tekst luistert dan zal het je niet verbazen dat mijn inspiratie voortkomt uit de polariserende shit-show die helaas grotendeels ons dagelijks leven en het publieke domein heeft overgenomen. Maar toch blijf ik hoopvol.


Zoek je problemen? Dan zul je ze vinden. Denk je in contrasten en conflicten? Dan zul je deze ook overal tegenkomen. Ik droom voorbij de illusie dat de ander werkelijk anders is. Want hoeveel we ook verschillen, we komen meer overeen. We zijn samen een.


Bomen gaat over verandering en zelfrealisatie. Over met genoeg genoegen nemen. Over eindelijk de stap zetten om je leven meer kleur te geven. Over je durven verbinden met je omgeving. Over fouten maken, je herpakken en sorry zeggen. Over trots zijn op je kwetsbaarheid en zonder schaamte je hart te delen.

Voor de opnames van Bomen heb ik het genoegen gehad om met een select gezelschap bijzonder talentvolle muzikanten te mogen samenwerken. Zo zijn naast mijn stem op Bomen te horen:


Manuel van den Berg - Elektrische Gitaar Milan Hartsuiker - Bas Thomas van den Berg - Drums

Hans Vermunt - Toetsen + Backing Vocals Tamara van Esch - Backing Vocals

Stefan Wolfs - Pedal Steel Gitaar


Ik ben erg dankbaar voor hun creativiteit. Samen met hen hebben Roy van Rosendaal (producer/mix) en ik Bomen kunnen zien opgroeien. Nu is het moment om haar los te laten en met de rest van de wereld te delen.


Verder wil ik Uwe Teichert bedanken voor de master en Lisanne Lentink voor deze prachtige foto.


Ik hoop dat het lied je inspireert om knopen door te hakken, nieuwe wegen te bewandelen en op nieuwe manieren naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.


In al mijn eenvoud, open en eerlijk,


Liefs


Casper


316 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page