top of page
Zoeken
  • Feitenfabriek

Wat deed ik voor FEITENFABRIEK?

Hoewel ik onder de naam FEITENFABRIEK nu mijn eerste stappen zet en dus een relatieve nieuwkomer ben, heb ik met andere bands en projecten al de een behoorlijk muzikaal verleden.


Casper Adrien

Ik startte onder de naam Casper Adrien. Nam een EP op genaamd To Save a Fish From Drowning, nam in 2010 deel aan de Popronde en speelde onderandere supportshows voor Robert Cray en Hennie Vrienten.


Oh, Brave Wide Eyes

Als onderdeel van de folk-pop band Oh, Brave Wide Eyes nam ik de EP The Tascam Recordings op. We speelde de finale van de Grote Prijs van NL en deden onderandere supportshows voor Xavier Rudd, Dry The River en C.C.C. inc


Knalland

Als frontman van community-art-collectief Knalland nam ik twee albums op en speelde ik op de mainstage van Bevrijdingsfestival Utrecht, De Beschaving, Tweetakt, was ik onderdeel van de Sin and Soul-tour langs twaalf kerken in Nederland, speelde als eerste act ooit op het Ronda-podium van Tivolivredenburg en deed ik meerdere radio- en tv-optredens bij oa. DWDD, 3FM, Radio 2.Lorrainville

Als vocalist van Lorrainville nam ik twee albums op en speelde samen met leden van Blof, Daniël Lohues en Anneke van Giersbergen op Concert At Sea, een eigen clubtour en meerdere radio- en tv-optredens bij oa. DWDD, 3FM, Radio 2, Radio 6. Waarna dit project zelfs werd beloond met een Edison.
Amber Arcades

Als bassist van Amber Arcades tourde ik meerdere keren door Europa met als hoogtepunt een optreden op de Parkstage op Glastonbury, clubshows in New York, diverse radio optredens bij BBC 6 en een supportshow voor Grandaddy in een uitverkochte Roundhouse in Londen.
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page